15 Aralık 2014 Pazartesi

Vichy Yüz Bakım Kremi - Vichy Idealia BB Cream Spf 25

Vichy Idealia BB Cream Spf 25
Vichy Yüz Bakım Kremi

Vichy Idealia BB Cream Spf 25 40 ml Medium


Tüm cilt tiplerine uygun olarak, orta renk tonuna sahip ciltlerde kullanılması tavsiye edilebilen, Vichy tarafından üretilen, güzelliği ve bakımı bir arada sunarken, kalitesinden ödün vermeyen bir üründür.

Ürün Paraben içermemektedir. Aynı zamanda cildi, güneşin zararlı UV ışınlarından 25 faktör özelliği ile korumaya yardımcıdır. Günümüzde güzelliğine, bakıma ve korumaya ayrı ürünlerle vakit ayıramayacak kadar meşgul olan insanlar için çok uygundur.

Cildinize düzgün bir görünüm ve eşitlenmiş renk tonlaması katarken aynı zamanda cildinizi beslemeye, onarmaya, korumaya, kırışıklıkları gidermeye yardımcıdır. Hepsi sadece tek dokunuşla mümkün olabilir. Hipoalerjenik olan ürünü kuru ve hassas ciltlerde kullanılabilirler.




Vichy Idealia BB Kremin, içeriğinde bulunan Hyaluronik asit ile cilt dokuları güçlenir, yeni oluşumlar desteklenir.

Vichy Yüz Nemlendirici Kremin etkisini kuvvetlendirmek için Vichy termal suyundan faydalanılmıştır. Mineral içerikli olan termal su özel formülüyle cildinizi yatıştırır, ferahlatır, rahatlatır ve nemi cildinize hapseder. İçerisinde bulunan zengin selenyum maddesi, Shea yağı ve yağ ekstreleri de cildinizi besler ve onarmaya yardımcıdır.

Ürün içeriğindeki arındırılmış mikro pigmentler ise kusurlu ve solgun görünümü yok etmek için çalışır, cilt yüzeyinin doğal, pürüzsüz görünmesini sağlar. Sahip olduğu UVA/UVB filtreleri ve E vitamini ile cildinizi UV ışınlarından ve serbest radikallerden korumaya yardımcıdır. Düzgün ve genç görünen, ışıldayan bir cilt için en iyi yardımcınız olacaktır.

Güçlü bir su tutma ve su taşıma özelliği olan Hidrolipidlerle birleştirilen, termal suyun etkisi de ürüne eklenmiştir, böylece cilt yüzeyinde kolay ve düzgün bir yayılma sağlandı. 12 Saate kadar etkisini koruyabilen Vichy Idealia BB Cream Spf 25,  tek bir ürünle cilt tonunuzu düzenlerken, cildi besleme, güneşin zararlı ışınlarından koruma ve yaşlanma etkilerini gidermede en büyük yardımcınız olacaktır.

Ferahlık veren dokusuyla cilt tarafından hızlıca emilir ve cilt üzerinde yağlı bir his bırakmaz. Anında ışıldayan ve yumuşayan bir cilt için Vichy Idealia BB Cream Spf 25 medium’un ayrıca bir de açık renk tonuna sahip olanlar için bir renk seçeneği daha bulunmaktadır. Cilt tonunuza en yakın rengi seçerseniz daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.

Bu ürün orta renk tonuna sahip ciltler için önerilir.

Ürünü tek başına kullanılabilir. Ayrıca günlük bakımınızda da kullanabilirsiniz.

Bu ürün hakkındaki yorumlarınızı yazarak sitemiz kullanıcılarına yardımcı olabilirsiniz.






Diğer Nemlendirici Kremler

Avon Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem

Bio Oil Cilt Bakım Yağı İncelemesi

Vichy Gece Kremi - Aqualia Thermal Night Spa Cream


Vichy Ürünleri hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve Vichy kullanıcı yorumlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Vichy Ürünlerini ve diğer tüm Cilt Bakım markalarını pratik cilt bakımı bloğumuzda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1