25 Kasım 2014 Salı

Vichy Idealia Yeux Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi

Vichy Idealia Göz Çevresi Bakımı
Vichy’nin göz çevresi bakımı için üretmiş olduğu bu ürünün adı Vichy Idealia Yeux Eyes. Bu göz çevresi bakım kremini kullanmanız sonucunda  göz çevresindeki cilt dokusunun kalitesinde gözle görülür bir değişim gerçekleştiğini göreceksiniz.

Bu göz çevresi bakım kremi aynı zamanda;

Koyu halka görünümünde azalma sağlayarak, göz çevresinde bir aydınlanma ve parlaklık oluşmasını sağlıyor.

Ayrıca Vichy Idealia Yeux Eyes göz çevresi bakım kremi daha pürüzsüz bir cilt ve çizgilerin görünümünde azalma sağlıyor.

Hassas ciltler için kullanıma uygun olan bu krem, hipoalerjenik olması ve özel vichy termal suyu içermesi ile rakiplerinden sıyrılıyor.




Göz çevresindeki koyu halkaları, çizgileri ve morlukları hedefleyen bu kremin düzenli olarak kullanılması sonucunda 4 haftadan sonra, koyu halka görünümünde %21 azalmaya neden olurken, yorgunluk belirtilerinin giderilmesinde %23 ve göz çevresi çizgilerinin azalmasında da %25 oranında etki gösteriyor.

Göz çevresindeki çizgiler, morluk ve lekelerden tabi ki  tamamen kurtulmak isteriz ancak bazı çevresel ve genetik faktörler nedeni ile bu mümkün olamıyor. Bu nedenle Vichy Idealia Yeux Eyes göz bakım kreminin sağladığı bu azalmalar da hissedilir derecede etkisini gösterecek ve aynaya baktığınızda artık mutsuz ommayacaksınız.



Vichy Idealia Yeux Eyes kreminin içeriği


DRM-Bright bakım kompeksi, kafein, B3 Vitamini ve anında aydınlatıcı etkenler içermektedir.

Böylelikle ideal göz çevresi görünümüne kavuşmayı engelleyen tüm faktörlere karşı savaşmaktadır.

Vichy Idealia Yeux Eyes Kullanıcı yorumları  

Bu kremi kullanan bayanlar yaptığım araştırmalar sonucunda yorum bırakmamış ancak bu ürün  hakkındaki kullanma tecrübelerinizi yorum kısmına yazarak ürünü satın almak isteyenlere yardımcı olabilirsiniz.




Diğer yazılarımız

Selülitle Savaşan Yiyecekler

Sivilce ve akneleri dert etmeyin

Selülite fırçalı çözüm


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1