4 Aralık 2014 Perşembe

Hunca At Kestanesi Kremi


doğal varis tedavisiHunca Care At kestanesi kremi (Hunca Care Horse Chestnut Gel – Cream)


Cildiniz için doğaya ve Hunca’ya güvenin. 55 yıllık kozmetik deneyimini, doğadan gelen mucize ile harmanlayarak yepyeni bir ürüne imzasını atan Hunca Kozmetik, Hunca Care markası altında kişisel bakım alanında da iddialı.

İçeriğindeki at kestanesi özü ve bitkisel karışımlar sayesinde rahatlamanıza yardımcı olurken serinletici etkisi ve ferah kokusu ile Hunca Care At kestanesi kremi kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Yeni bir güne Hunca Care At kestanesi kremi ile enerjik bir başlangıç...

Hunca Care At kestanesi kremi, canlandırıcı at kestanesi içeriği ile yorgun cildi canlandırmaya yardım eder. Hoş koku veren, nemlendiren ve yağlandırmayan lüks dokulu krem.





Cildin ipeksi yumuşaklık kazanması için besler ve canlandırır. At Kestanesi ekstresi, ferahlatıcı etkisi ile günlük yorgunluğun atılmasına yardımcı olur. Kızarıklık ve morlukların görünümünün iyileşmesini destekler. Sarmaşık ekstresi, cildin güçlenmesine ve sıkılaşmasına destek olur.

Nane yağı, ferah kokusu ve rahatlatıcı özelliği ile vücudun yorgunluğunu azaltmada yardımcıdır.

Biberiye ekstresi, yorgunluk ve halsizlik azaltmada destekleyici rol oynar. Buğday yağı, ciltteki çatlakların iyileşmesini ve yumuşamasını destekler.

Kafur yağı, serinletici ve tonik etkisi ile stresin giderilmesinde ve rahatlatmada etkilidir. Hafif dokusu ve hoş kokusu ile ayaklarınızı, bacaklarınızı serinletir ve tazeler.

Hunca BİOTEN AT KESTANESİ KREMİ, ile VARİSLERE VE AĞRILARA DOĞAL ÇÖZÜM

 

varilser için at kestanesi kremi

Varislere doğanın çözümü, ödemleriniz azalıyor, varisleriniz rahatlıyor. Kan dolaşımının düzenlenmesine, tıkalı damarların açılmasına yardımcı olma özelliği sayesinde varislerin iyileşmesini hızlandırır. Varislerin tedavi edilmesini sağlar. İhtiyaç duyduğunuzda istenilen bölgeye günde 3 kez kullanılması önerilir. İstenilen bölgeye nazikçe ovarak masaj yapınız faydasını göreceksiniz..

Gergin, hasar görmüş, yoğun şekilde varisleri olan ayak ve bacakları onarır. Yorgunluktan, zedelenmelerden, şişkinliklerden ve romatizmadan dolayı oluşan ağrıları hafifletir. İltihap giderici özelliği sayesinde kaslarda kramp oluşmasını engeller. Şişkinlikleri hafifletir. Kuru ciltleri nemlendirir.

HUNCA CARE AT KESTANESİ ETKİLERİ :


Şişkinlikler ve varis sorunları olan ayak ve bacaklara sahip olan kişiler bu ürünü kullanmalı.

At kestanesi kremi yorgun bacaklar için eşsizdir. Kamfor ruzmarın, arniku, mentol…uçucu yağları da içermektedir.

At kestanesi damar büzücü, kan dolaşımı güçlendirici özelliğinden dolayı kılcal damarların çatlamasını ve kanamasını bacaklardaki ülserleri iyileştirir.

Dolaşım sisteminde damarların gücünü ve sağlıklı oluşunu destekler.

Yorgunluktan, zedelenmelerden, şişkinliklerden ve romatizmadan dolayı oluşan ağrıları hafifletir.

At kestanesinin anti iltihap özeliğinden dolayı kaslardaki krampların oluşmasını engellemektedir.

Ağrılı bölgelerin masajında da etkilidir çünkü rahatlama ve soğukluk hissi verir.

Yorgun, şiş varisli ayaklara iyi gelir. Kan dolaşımı hızlandırır, rahatlatır, kasları aktifleştirir,masajlarda kullanılır.

Gece uyurken oluşan kaslardaki kramp sorunu gidermektedir.

Romatizma da masajlarda kullanılır.(kan dolaşımını hızlandırır)

İltihaplı rahatsızlıklarda soğuk kullanılır, at kestanesi rahatlama ve soğukluk hissi verdiğinden dolayı iltihaplı durumlarda ve romatizma da kullanılır.

Dekongestiv içeriği sayesinde şişkinlikleri hafifletir.

Hunca At Kestanesi Kremi Nasıl Kullanılır ?


Günde 3 kere ihtiyaç duyduğunuz bölgeye huncalife bioten at kestanesi kremini sürün ve ovarak yedirin, Kalın varislerin üzerine fazla baskı uygulamadan hafifçe ovun, varis kremini uygularken aşağıdan yukarıya doğru (kan dolaşımı yönünde) hareketlerle uygulayın.






Diğer Yazılarımız

BIORICHI At Kestanesi Balsamı / Kremi

Avon Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem

Bio Oil Cilt Bakım Yağı İncelemesi

Kış aylarında yeşil mercimek bulgur ve tarhana tüketilmeli



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1