1 Aralık 2014 Pazartesi

Viaxi Renk Açıcı Cilt Bakım Kremi - Viaxi Whitenning Cream

Viaxi Whitenning Cream

Armoni Medikal tarafından üretilen Viaxi Renk Açıcı Cilt Bakım Kremi - Viaxi Whitenning Cream, cilt üzerinde oluşan hassas bölgelerdeki (anal, vajinal, genital, bikini, koltuk altı gibi) koyulaşmaların çözülmesine ve uzun süreli kullanımda ise ciltte ipeksi bir tabaka oluşturulmasına yardımcı olur.

Hem kadın hem de erkekte görülen genital bölge, koltuk altı, diz ve dirsek kısımlarındaki renk tonu farklılıkları ve koyulaşma, günümüzde sık görülen sorunlardan biridir. Vücudun hassas bölgelerinde ortaya çıkan bu estetik olmayan görünüm, renk ve şekil bozuklukları kişinin sosyal ortamlarda özgüvenini azalmasına neden olurken, aynı zamanda fizyolojik ve psikolojik sorunlara da beraberinde getirir.




Viaxi Whitening Cream, özellikle (anal, vajinal, genital, bikini, koltuk altı gibi) hassas cilt bölgelerindeki renk değişimini sorunlarına yardımcı olmak için doğal bitki özlerinden oluşan özel bir formülle üretilmiştir. Bu bölgelerde oluşan renk dengesizliğini ve kararmayı gidermek ve daha estetik bir görünüm amaçlı kullanılan bitkisel bir kremdir.


Uzun Süren Etki Mekanizması


Cildin rengini dengeleyen melanositlerin baskılayan Triticum Aestivum özü, cilte canlılık veren ve ölü hücreleri temizleme etkisi ve yenileme özelliği olan Aleo vera, Viaxi Whitening Cream içeriklerindeki doğal bitkisel maddelerdir.

Cilt tarafından kolay emilebilme özelliği sayesinde daha hızlı cilt yüzeyine nüfus ederek uzun süreli etki sağlar. Düzenli kullanımla uygulama bölgelerine daha parlak ve canlı bir görünüm sağlayarak cilt tonunun dengelenmesine yardımcı olur.

Cilde alerjik etkisi olmadığı için uzun ve etkin kullanım için uygundur.

Renk açıcı özelliğe sahip Viaxi Whitening Cream özellikle hassas cilt bölgelerinde (bikini, genital, kol altı, diz, dirsek gibi) renk değişimi sorunlarına yardımcı olmak için doğal bitki özlerinden oluşan bir formülle geliştirilmiştir.

Viaxi Whitening Cream Kullanım Şekli


Temiz cilt üzerine uygulanır.

Viaxi Whitening Cream, sürelecek bölgeye dairesel  hareketlerle masaj yapılarak kullanabilirsiniz.

Daha etkili sonuç almanız için düzenli olarak sabah akşam olmak üzere, en az  3-4 hafta kullanılması tavsiye edilir.

Yalnız yetişkinler için geliştirilmiş olan bu ürünü çocuklardan uzak tutmalısınız.

Viaxi Whitenning Cream İçeriği


Deionized Water , Cetearyl Alcohol , Glycerin , Cethyl Palmitate , Xanthan Gum , PolySorbate 20, Glyceryl Stearate , Peg-100 Stearate , Ceteareth-12, Ceteareth-20, Mono Propylene Glycol , Triticum Aestivum Extract , Octadecyl Isononanoate , C 16-18 Fatty Acid C12-18 Alkyl Esters , Acrylates /C10-C30 Alkyl Acrylates Cross Polymer , Tri Ethanol Amin, Capryl/Captric Triglycerid, Dimeticone Copolyol, Vitamin E.

Viaxi Renk Açıcı Cilt Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları


Eğer bu kremi kullandıysanız ürn hakkındaki deneyimlerinizi yorum kısmına yazarak sitemiz kullanıcılarının bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.




Diğer Yazılar

Cilt Bakımında Gerçekleşen Yenilikler

Yüz Cilt Güzelliği İçin Tavsiyeler

Cilt lekelerinden kurtulmanın yolları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1