26 Aralık 2015 Cumartesi

Çatlak Giderici Krem - Sebamed Anti Stretch Mark

Sebamed Catlak Giderici Krem
Sebamed Anti-Stretch Mark Çatlak Giderici Krem, hamilelik, obezite, kilo değişimleri, ergenlik gibi süreçlerin vücutta oluşturduğu çatlakları gideren, kırışıklıkları minimuma indiren, cildi güçlendiren ve sağlık kazandıran bir ürün. 200 ml'lik ürünün fiyatı yaklaşık 60 TL civarında satılmaktadır.

Avokado ve Shea Yağı özlü Sebamed Anti-Stretch Mark Çatlak Giderici Krem, cildinizin yenilenmesi ve vücudunuzun yeniden yapılandırılmasında etkili bir üründür.


Sebamed Anti-Stretch Mark Çatlak Giderici Krem Özellikleri






Hızlı cilt yenilenmesini garanti eder. Vücudun asit PH 5.5 örtüsünü korur. Çatlakların oluşumunu önlemenin yanı sıra mevcut çatlakların giderilmesine yardımcı olur. Bağ dokularının yenilenmesine yardımcıdır.

Hamilelikte ve sonrasında göğüslerde, karın, kalça ve baldırlarda oluşması muhtemel çatlakların giderilmesinde kullanım için idealdir. Obezite, diyet ya da stres sonucu hızlı kilo alıp verme dolayısıyla oluşan çatlakların giderilmesinde de etkindir. Ergenlik döneminde hızlı büyüme sonucu ya da kas geliştirme sürecinde vücut hacmi değişimi nedeniyle oluşan çatlaklarda da kullanıma uygundur.

İnceltme, liposuction, mezoterapi, göğüs küçültme ve büyütme ameliyatları gibi uygulamalardan sonra oluşan çatlaklarda da önerilmektedir.

Sebamed Anti Stretch Mark Çatlak Giderici Krem Hakkındaki Yorumlarınızı Yazabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Ürün İncelemeleri

Sebamed Dudak Koruyucu

Sebamed Yaşlanmaya Karşı Q10 Gözaltı Kremi 

Mustela Çatlak Önleyici Çift Etkili Krem

Lierac Phytolastil Gel Tube 100 Ml Çatlak Önleyici







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1