27 Aralık 2015 Pazar

Siyah Noktalar İçin - Neutrogena Visibly Clear Peeling Jel

Neutrogena Visibly Clear Peeling Jel
Yüzünüzdeki siyah noktalardan kurtulmanızı sağlayacak ve cilt bakımınıza yardımcı olacak olan bir ürün Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jel 150 ml'lik ambalajda yaklaşık 15 TL 'lik fiyat ile satılıyor. Ürün hakkındaki özellikleri ve kullanıcı yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz. Yorumlar oldukça olumlu.


Cilt Tipi

Tüm cilt tipleri için uygundur.





Neutrogena Visibly Clear Peeling Jel Özellikleri

Siyah noktaların azalmasında ve yeniden oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Kremsi formülündeki arındırıcı mikro tanecikler sayesinde tıkalı gözenekleri siyah noktaya sebep olan yağ ve kirden arındırır ve gözeneklerin temizlenmesini sağlar. Siyah noktaları düzenli kullanım sonrasında azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

Neutrogena Visibly Clear Peeling Jel Avantajları

Derinlemesine temizleyici özelliği sayesinde siyah nokta görünümünü giderir.


Neutrogena Visibly Clear Peeling Jel Nasıl Kullanılır

Haftada 2 defa nemli cilde masaj yaparak uygulayınız.


Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jel Kullananların Yorumları

*****
Ürünü ilk kez kullanıyorum ve daha ilk kullanımda etsini gösteriyor.Cilde ferahlık vermekle birlikte gözenekleri açarak siyah noktaları temizliyor.Almak isteyenlere avsiye ederim çekinmeden alsınlar.
*****
merhaba, öncelikli ilk defa bu ürünü kullanacağım için açıkçası biraz çekindim. fakat ilk kullanımdan itibaren hakikaten çok iyi sonuç aldım. bence herkese tavsiye ederim
*****
daha öncede günlük olarak kullandığım bir ürün. açıkçası bu kadar iyi bir peeling kullanmamıştım. neutrogena zaten beğendiğim bir marka. tavsiye ediyorum.
*****
ilk kullanımdan itibaren cildinizde rahatlık ve ferahlık hissediyorsunuz. cildinizin nefes aldığını hissediyorsunuz. siyah noktaları daha ilk kullanımdan itibaren temizlemek için uygun bir ürün.
*****
ürünü bir şüphe ile aldım ve daha önce hiç kullanmamıştım ama gerçekten işe yarıyor yüzünüzdeki bütün gözenekler açılıyo hafif bir yanma alıyor ve sanki yüzünüz nefes alıyor gerçekten işe yarıyor herkese tavsiye ederim.

Neutrogena Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jel hakkındaki yorumlarınızı yazabilir ve bu sayfayı aşağıdaki bağlantıları kullanarak paylaşabilirsiniz.

Diğer Ürün İncelemeleri






Ozonical Ozon Yağı

Bio Oil Cilt Bakım Yağı İncelemesi

Kış aylarında yeşil mercimek bulgur ve tarhana tüketilmeli

Limon Suyunun Faydaları Nelerdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1