3 Aralık 2016 Cumartesi

Yoğun Nemlendirici Krem - Dermalogica Intensive Moisture Balance

dermotologica yoğun nemlendirici krem
Nemlendirici özelliğe sahip ve Dermalogica ürünlerinden biri olan Dermalogica İntensive Moisture Balance krem kuru ve zamansız yaşlanan ciltler için yoğun nem sağlarken, aynı zamanda etkili bir şekilde bakım sağlar. Dermalogica Intensive Moisture Balance krem 50 ve 100 ml'lik ambalajlarda satışa sunulmuş olup fiyatı ise ürünün boyutuna göre yaklaşık 250 - 400 TL arasında online satış sitelerinde değişiklik göstermektedir..


Kuru ve zamansız yaşlanan ciltler için uygun olan Dermatologica yoğun nemlendirici krem besleyici ve antioksidan özellikleri nedeniyle cilt bakımında etkili olduğu bildiriliyor.







Kuru ciltler için besleyici özellikteki antioksidan nemlendirici özelliği olan bu cilt bakım kremi içerdiği Ekinezya ve Çayır Melikesi ile kombine edilmiş Üzüm Çekirdeği ve Yabani Yer Elması özleri ile, zamansız yaşlanma belirtilerini azaltarak, cildin çok daha pürüzsüz ve sıkı görünmesine yardımcı olur. Dermalogica Intensive Moisture Balance krem aynı zamanda suni koku ve renklendirici içermemektedir.
İnce çizgilerin görünümünü azaltıp, cildi yumuşatır.



Dermalogica Intensive Moisture Kullanma Şekli


Nemli yüze ve boyuna hafif ve yukarı doğru masaj hareketleri ile uygulayın. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulayın.

Dermalogica Intensive Moisture Balance Krem İçeriği Nelerdir:


Water/Aqua, Ethylhexyl Hydroxystearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, PEG-8, Stearic Acid, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Lactamide MEA, Cetyl Dimethicone, Cetyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rosa Centifolia Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Echinacea Purpurea Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract, Lecithin, Sodium Hyaluronate, Glycolipids, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Phospholipids, Tocopheryl Acetate, Superoxide Dismutase, Sodium PCA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Potassium Cetyl Phosphate, Disodium EDTA, Aminomethyl Propanol, Citronellol, Geraniol, Linalool.

Kuru veya zamansız yaşlanmış ciltlerde uygulanabilir.

Ultra-zengin besleyici nemlendirici, cilt kuruluğu ile savaşmak ve zamansız yaşlanma izlerini azaltmak için geliştirilmiştir. Suni koku ve renklendirici içermez.


Dermalogica Intensive Moisture Nasıl Kullanılır?


Nemli yüz ve boyuna hafif, yukarı doğru hareketlerle uygulayın.Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanın.Daha fazla sonuç için Dermalogica Konsantre Booster sonrasında veya ilave edilerek uygulanabilir.

Dermalogica Intensive Moisture Nasıl Etki Eder?


Retinol (A Vitamini), elastikiyetin artmasına ve foto yaşlanma izlerinin giderilmesine yardımcı olur. Antioksidan C ve E Vitaminleri serbest radikallerin neden olduğu cilt hasarlarını azaltır. İnce çizgilerin görünümünü yumuşatırken nem kaybını engellemeye yardımcı olarak cildin lipid bariyerini kuvvetlendirir.

Dermalogica Intensive Moisture Balance Krem Kullananlar


Dermalogica İntensive Moisture Balance Krem kullandıysanız ürün hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Sitemizde hskkında bilgi edinebileceğiniz diğer nemlendirici kremler

Avon Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem

Nemlendirici Bakım Kremi - La Roche Posay Effaclar H

Yağsız Nemlendirici - Neutrogena Visibly Clear 







Dermalogica Ürünleri hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve Dermalogica Krem kullananların yorumlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Dermalogica Ürünlerini ve diğer tüm Cilt Bakım markalarını pratik cilt bakımı bloğumuzda bulabilirsiniz.

Bundan önceki yazımızda At Kestanesi Özütünün Etkileri hakkında bilgiler vermiştik. Linke tıklayarak ulaşaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1