15 Aralık 2015 Salı

Vichy Dercos Neogenic - Saç Dökülmesine Karşı Etkili

Saç Dökülmesine Karşı Etkili
Saç Dökülmesine Karşı Etkili - Vichy Dercos Neogenic
Vichy Dercos Neogenic saç dökülmesine karşı etki göstererek yaklaşık 3 Ayda Ortalama 1700 Yeni Saç Telinin ortaya çıkmasını sağladığı bildirilmektedir. Saç köklerindeki kök hücrelerin daha etkili bir şekilde çalışmasını uyararak saç tellerinin uzamasını sağlar böylece dökülme nedeniyle saç tellerinin arasından derinin görülmesi azalır.  Ürün Yaklaşık 250 TL gibi bir fiyat ile satılmasına rağmen bazı alışveriş sitelerinde indirimli olarak 150 TL civarında buylunabiliryor. Araştırma yapmadan almamanızı öneririz.






Dercos Technique Neogenic serisi ile başarının zirvesinde.  Yeni saç kaynağındaki kök hücrelerin etkili çalışmasını destekleyerek , daha önceden görünür olmayan saç tellerinin canlanarak gür , sağlıklı ve görünür olmasını sağlayarak Neojen teknoloji ile daha güçlü saçlar.

Düzenli kullanımda etkin kanıtlanmış etkin sonuçlar. Dışarıdan bakıldığında seyrelen saçlar nedeni ile kafa derisi görünür ya da seyrek erkek ve kadınların kullanımı için tasarlanmış özel bir formüldür. Kök hücreleri hedefleyerek yeni saç oluşumunu sağlamak için geliştirilmiştir. Vichy firmasının son yıllarda en çok bütçe ayırdığı yüzlerce kişinin ar-ge çalışmasının sonucu olan çok iddialı bir ürün.

Losyon Neojen uygulanması ile daha ilk anlarda ferahlık verir. Neogenic Losyon çok  çabuk emilir ve hiçbir yağlı bir tabaka bırakmaz. Kullanımı oldukça konforludur. Hafif bir kokudadır, doğal yapıdadır. Uygulama kolaylığı sayesinde tedavinin sürekliliği sağlanmış olur. Bu da başarı oranını arttıran faktörlerden birisidir.

Mikromasaj keyfi. Ergonomik masaj ucu sayesinde, özellikle yumuşak  kafa derisine keyifli ve uyarıcı mikrosirkülasyon bir mikro masaj sağlar. Bu şekilde hem Neogenic Losyonun emilimi yükselir hem de artan kan dolaşımı saysinde etkinliği  güçlenir

Hassas saç derisi için uygundur. 

Hipoalerjeniktir

Paraben ve Sülfat içermez.

Plaseboya karşı etkinliği yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır.

3 aylık düzenli kullanım sonucunda saç yoğunluğunun %4 arttığı ortaya konulömuştur. %4 lük artış 1700 yeni görünür saç teli anlamına gelir.

Vichy Dercos Neogenic Kullananların Yorumları;


her dilde açıklama koymuşlar fakat Türkçe'ye gerek duymamışlar. Vichy Türkiye'den milyonlarca Euro'luk satış yaparken bunu dikkate alması gerekirdi.
*****
Bu ürün işe yarıyor bende fiyat da gayet uygun.
*****
2 aydır kullanıyorum biraz fark var gibi. Kesin sonuçları 3 ayın sonunda göreceğiz
*****
ürünü beğendim ama daha etkilerini tam göremedim..
bir ay oldu 3 ay sonra tam fayadasını görecegiz
*****
etkisini gördüğüm için tekrar aldım, inşallah tekrar etkisini göreceğim.
*****
ürün çok güzel alacak kişilere tavsiye ederim
*****
güzel şık birkutusu var vichy kalitesine güvendiğim için aldım ilk defa kullanıcam inşallah dedikleri gibi sonuç alırım

Sizde saç dökülmesine karşı etkili olan Vichy Dercos Neogenic Losyonu kullandıysanız ürün hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Vichy Ürünleri hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve Vichy kullanıcı yorumlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Vichy Ürünlerini ve diğer tüm Cilt Bakım markalarını pratik cilt bakımı bloğumuzda bulabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer ürün incelemeleri

Loreal Yaşlanma Karşıtı Gece Bakım Kremi

Loreal Paris Revitalift Lazer X3 Yaşlanma Karşıtı Krem

Cilt Çatlaklarını Azaltan Serum: Lierac Phytolastil Solute

Vichy Idealia Kırışıklık Karşıtı Yüz Bakım Kremi

Bu yazıyı aşağıdaki bağlantıları kullanarak paylaşabilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1