10 Aralık 2016 Cumartesi

Lancome Renergie Yeux Göz Kremi

Göz Bakım Kremi Lancome Yeux

Lancome Renergie Yeux Göz Bakım Kremi, göz çevresindeki hassas bölge için özel olarak geliştirilen, kolay nüfuz eden, ultra ince ve parlak krem, cilt yüzeyini "yeniden güçlendirir" ve sıkılaştırır. Göz altı torbaları, sıkılık kaybı ve kırışıklık görünümü gibi yaşa bağlı izleri azaltan çok özel bir bakım kremidir. Bakışınızı daha kolay mükemmelleştirmek için kullanabilirsiniz.

Göz bölgesi, yaşlanmanın belirtilerini gösteren ilk yerlerden biridir ve açıkça cilt bakımının anti-aging mücadelesinde bu bölgenin kilit rol oynadığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte, etkili bir göz kremi bulmanın kolay bir iş olmadığınıda zaten farkındasınızdır.







Göz kremleri, göz çevresindeki hassas, ince ciltler için "özel olarak formüle edilmiş" olarak sık sık satışa sunulur. Çoğu göz çevresi bakım kremi, göz altı torbalarında, koyu halkalardan kurtulmayı ve "konturu" düzeltmeyi vaat etmektedir. Ancak bu kremlerin çoğu durumda verdikleri sözleri yerine getirmekte başarısız oluyorlar. Bu yüzden başarısız olan bir göz kreminden sonra bayanlar, göz kremi almaya devam ediyor.


Lancome Renergie Yeux Göz Kremi Etkileri


Lancome Renergie Yeux aktif amin ve yumuşatıcı Karite yağı ağırlıklı zengin formülüyle, yüzeyde bulunan bölgelerin liflerini güçlendirir.

Lancome Renergie Yeux daha iyi bir molekül yapışıklığı için cilt yüzeyinin yapısını güçlendirir. Ek olarak bu hassas bölgeyi nemlendirir ve kurumaya bağlı ince çizgilerin görünümünü azaltır.

Lancome Renergie Yeux, içeriğinde bol enerji verici element bulunan ve cilt yüzeyini sıkılaştırıcı formülüyle, göz kapaklarının yıpranmaması ve göz torbalarının yerleşmemesi için özel olarak hazırlanmıştır.

Sizde  Lancome Renergie Yeux Göz Kremi kullandıysanız ürün hakkındaki yorumlarınızı yorum kısmına yazabilirsiniz. Ayrıca bu yazıyı aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile doğrudan sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Lancome Ürünleri hakkında detaylı bilgilere, kullanım şekillerine ve Vichy kullanıcı yorumlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Lancome Ürünlerini ve öne çıkan Cilt Bakım Ürünleri markalarını pratik cilt bakımı bloğumuzda bulabilirsiniz.






İlginizi çekebilecek diğer göz bakım ürünleri,


Vichy Liftactiv Retinol Ha Göz Bakım Kremi

Vichy Liftactiv Göz ve Kirpik Serumu 

Canlandırıcı Göz Balsamı - Vichy Aqualia Thermal

Gözaltı Torbaları ve Morlukları İçin Herbaderm Krem 

Lancome Bifacil Göz Makyajı Temizleyicisi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1