4 Aralık 2014 Perşembe

BIORICHI Selülit Kremi

biorichi selülit karşıtı krem

BIORICHI Selülit Kremi Özellikleri Nelerdir ?




Sıkı bir cilde sahip olmak için geliştirilmiş olan ve sarmaşık, ginkgo ve guarana özleri içeren bir üründür.

Özellikle basen ve bacaklardaki selülit sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen özel bir üründür.

Kan dolaşımını hızlandıran, cildi sıkılaştıran bitkisel özler sayesinde sorunlu bölgelerin görünümü hızla düzelir.

İstenilen etkinin sağlanabilmesi için düzenli ve masaj yaparak kullanılması gerekir.






Biorichi Anti-selülit kremi nasıl kullanılır ?



Günde iki veya üç kez, sorunlu bölgeye sürün ve masaj yaparak cilde yedirin.

Selülitlerle mücadelede düzenli şekilde masaj yapılması başarılı sonuç alınması için önemlidir.

SELÜLİT NEDEN OLUR


Vücut şekliniz ister zayıf, ister şişman olsun, selülit kaçınılmaz oluyor. Ama umutsuzluğa kapılmaya gerek yok , çünkü selüliti tedavi etmenin  yolları var. Selülit derinin alt tabakasında, yağ dokusunun hemen çevresinde meydana gelir. Oluşan selülitler derinin üst bölümünde portakal kabuğu gibi  görüntü bırakır ve fiziksel olarak kendine güvensizliğe sebep olur. Yağ hücrelerinin fazla yağı depolamasının ve östrojen hormonunun da etkisiyle bu hücreler genişler.

Kan dolaşımı giderek yetersizleşmeye başlar. Yağ hücrelerinin genişlemesi ise yağ dokusunun aşırı yayılması demektir. Bu yayılma deri altı bağ dokusunu da etkileyerek vücudun normalden daha fazla su tutmasına ve dolayısıyla da kan dolaşımının zayıflamasına neden olur. Vücut kan dolaşımındaki zayıflamayla birlikte, dokulara eskisinden daha az oksijen ulaşmayla başlar.

Bunun sonucu dokular elastikiyetini kaybeder ve cilt yüzeyi pürüzlü bir görünüm almaya başlar. Kilo vermenin formülü belli, Şimdiye kadar pek çok bayan kilo vermenin formülünü, gazete ve dergilerden öğrendi: kalorisi düşük yiyecekler yemek, bol bol hareket etmek ve aldığınız kaloriden daha fazlasını harcamak. Ancak tüm bunlar, bazılarımız için, pürüzsüz ve formda görünen bir vücuda sahip olmak için yeterli olmuyor.

Fransa’da kozmetik uzmanlarınca, ilk olarak 1950′li yıllarda ortaya atılan selülit sözcüğü, bir deri hastalığı olarak adlandırılıyor. Şimdiye  kadar selülitin, tüm kadınların kaderi mi olduğu tartışmaları devam edip duruyor. Kimi uzmanlar, selülitin bir tıp hastalığı olmadığını düşünüyorlar. Bilinen bir gerçek var ki, o da zayıf, şişman pek çok kadının, kalça ve baldır çevresindeki, çıkıntılı görüntüden oldukça rahatsız olduğu.

Selülitler bir gecede ortaya çıkmaz Selülitlerinizin bir gecede ortaya çıkmadığı malum. Uzmanlar sağlıksız yaşam koşullarının, dengesiz beslenme, fazla alkol alma, sigara tiryakiliği ve bedensel hareketsizliğin, uzun vadede selülitin vücutta yerleşik hal almasına neden olduğunu söylüyorlar. Hamilelik ve menopoz gibi dönemlerde, hormonal seviyelerde meydana gelen iniş çıkışlar da diğer sorumlu faktörlerden.

Araştırmacı bilim adamları, kadınların bu dönemlerde duygusal yönden oldukça hassaslaştığını, stresle başa çıkmanın ise, hormonal değişimleri en aza indireceğini söylüyorlar. Çünkü strese girdiğiniz anlarda, vücut savunma sisteminiz harekete geçiyor ve bazı hormonlar normalden fazla salgılanıyor.

Vücudun su toplanma oranının artmasıyla, selülitlere zemin hazırlanmış oluyor. Kısacası, selülitlerinizden kalıcı olarak kurtulmak istiyorsanız, yeni çıkan ürünümüz biorichi selülit kremini denemenizde fayda var.






Biorichi Selülit karşıtı kremi kullananların yorumları


*****
selülit sorunlarına karşı denemek istedim .şu an memnunum fakat 3 hafta günde 3 kez uygulamak gerekiyor. teşekkürler

*****

Bu ürün hakkındaki yorumlarınızı siz de yazarak biorichi anti selülit kremini almak isteyenlere öneride bulunabilirsiniz.

Diğer yazılarımız

BIORICHI At Kestanesi Balsamı / Kremi (Varisler İçin Etkili)

Lierac Çatlak Önleyici Jel

Vichy Idealia Anti Kırışıklık Yüz Bakım Kremi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1