1 Aralık 2014 Pazartesi

Select Lash Kaş ve Kirpik Serumu

Kaş ve kirpik güçlendirici serum - Select Lash
Select Lash Kaş & Kirpik Uzatıcı ve Güçlendiri Serum, uzun ve gür kirpiklere sahip olmanın sırrını ele geçirmenizi sağlıyor.  Vücutta vitamin ve minerallerin eksik olması nedeniyle kirpikleriniz uzamaz ve seyrek kalır. Kozmetik sektörünün inanılmaz buluşu olan Select Lash sayesinde dolgun, esnek, uzun ve güçlü kirpiklere sahip olmanız artık hiç de zor değil.

Kirpikleriniz yüzünüzün önemli bir parçasıdır. Bakışlarınızı çerçeveler ve göz makyajınızı tamamlar. Eğer kirpikleriniz doğuştan uzunsa şanslısınız. Tabiat size güzel uzun ve kalın kirpik bahşetmemişse o zaman Select Lash sizin için kirpiklerinizi uzatır kalınlaştırır hacimli yapar ve kirpik ile kaşlarınızı besler.





Select Lash Kaş & Kirpik Uzatıcı ve Güçlendiri Serum içeriği nedir?


Castor Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hyaluronic acid, Hydrolyzed Silk, Polygonum Multiflorum Root Extract, Arginine diğer mineral ve bitkisel maddeler.

Camellia Sinensis antibakteriyel özelliği olan bir bitki özüdür. Aynı zamanda antioksidan özellikleriyle kullanıldığı bölgedeki hücrelerin sağlıklı gelişmesine katkıda bulunur.  

Hiyaluronik asit (Hyaluronic acide) birçok cilt bakım ürününde kullanılan cildin yaşlanmasını engelleyen ve cildi onaran etkin bir maddedir. Hyaluronik asit bilinen en güçlü nem tutucudur. Kendi ağırlığının 1000 katı su tutabilme özelliğiyle cildin sürekli nemli kalmasına yardımcı olmaktadır. Normalde insan vücudunda hücreler arası seviyede hyaluronik asit bulunmaktadır. Cildimizi genç ve diri gösteren güç hyaluronik asidin gücüdür. Ancak ilerleyen yaşla beraber ciltteki oranı azalır ve topikal ürünlerle bu kaybın telafi edilmesi gerekir. Cilt bakım Ürünlerinde kullanılması son derece hayati olan bu aktif aynı zamanda yara iyileştirici özelliğe de sahiptir. Onun eşsiz nemlendirme özelliklerinin sonucu ciltte pürüzsüzlüğün ve yumuşaklığın artması, kırışıklıkların azalmasıdır. Bu sebeple Hiyaluronik asit bir çok makyaj kremi ve nemlendirici kremde de kullanılır.

Castor Oil, Hint yağının diğer bir adıdır. Bitkisel bir yağdır. Saç, kirpik ve göz bakımında yüzyıllardır kullanılan bir maddedir. Saç, kirpik ve kaş dökülmeleri engelleyen bir maddedir.

İpek proteini kaş ve kirpiklerin elastikiyetini arttırıp güçlendirir. Kendisinden 10000 kez fazla su tutma özelliğine sahiptir ve kaş ve kirpikler için mükemmel bir besleyicidir. Yumuşaklık ve parlaklık da verir.

Polygonum Multiflorum Root Extract cilt yaşlanmasını geciktirmeye yardımcı olur. Güneş ve diğer çevresel faktörlerin verdiği zararı giderir. Kan damarlarını besleyip kirpik ve kaş köklerini güçlendirir.

Arginine Nitrik oksit sentezinde uyarıcıdır. Vücutta, yaşlanmayı önleyen en önemli hormonların salgılanmasını artırır. Kan dolaşımını hızlandırır. Böylece kirpik ve kaş kökünü besleyerek yenilerinin çıkmasına ve varolanların güçlenmesine yardımcı olur.

Bir tüp Select Lash Kaş & Kirpik Uzatıcı ve Güçlendiri Serum ne kadar süre kullanılır ?


6 aylık kullanıma yeterlidir. Açıldıktan sonra 12 ay boyunca etkinliğini sürdürür. Yani bir şekilde ara vermek zorunda kalırsanız 1 yıl içinde tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.

Select Lash Kaş & Kirpik Uzatıcı ve Güçlendiri Serumun etkisini ne kadar sürede görürüm?


Kirpiklerde 3 hafta, kaşlarda 4 hafta içinde farkı görmeye başlarsınız.

Select Lash Kaş & Kirpik Uzatıcı ve Güçlendiri Serum Kullanımı güvenli midir?


Evet, Select Lash oftalmolojik olarak test edilmiştir ve tahrişe yol açmaz. Ancak içeriğindeki maddelere alerjiniz varsa lütfen kullanmayın.

Select Lash Kaş & Kirpik Uzatıcı ve Güçlendiri Serumu Nasıl kullanmalıyım?


Her sabah ve her akşam Select Lash’ı rimel sürer gibi kirpiklerinize ve isterseniz kaşlarınıza sürün.

Takma veya ekleme kirpik kullandığımda da Select Lash kullanabilir miyim?


Evet ve zaten kullanmalısınız. Çünkü Select Lash takma veya ekleme kirpiklerin doğal kirpiklerinizi kırmasını engelleyecektir.

Profesyonellerin tercihi Select Lash Kaş Kirpik Serumu…


Her zaman o uzun güzel kaş ve kirpiklere sahip olmak için Select Lash’i deneyin.Select Lash’ı her gün kullanırsanız, köklerinden beslenen kaş ve kirpikleriniz uzamaya başlar.Tahriş etmeyen formül Select Lash’i diğerlerinden ayıran önemli faydalarından biridir. Ekleme kirpiklerin verdiği kırılma gibi zararları gidermek için de kullanabilirsiniz. 3-4 hafta içinde kirpiklerinizin ve kaşlarınızın çıktığını görürsünüz. Günlük makyajınız sırasında rimelin altına sürebilirsiniz.

Select Lash, oftalmolojik olarak test edilmiş güvenli bir formüle sahiptir. En hassas gözlerde bile güvenle kullanılır.

Kirpik ekletmek ve makyaj malzemeleri kaş ve kirpiklerin kırılmasına ve dökülmesine yol açar. Gözleriniz yüzünüzün en hassas bölümüdür. Bu hassas bölümde kimyasal ve zararlı makyaj malzemelerini kullanmamalısınız.

Select Lash kimyasal madde içeren ve size boş vaatler veren bakım malzemelerinden kurtulmanız için doktorlar tarafından formüle edilmiştir.

Takma kirpikleri seversiniz ancak bir süre sonra bunları çıkardığınızda doğal kirpiklerinizin kırıldığını görürsünüz.

Select Lash kullanımı sonrası o kadar güzel, gür ve uzun kirpikleriniz ve kaşlarınız olacak ki gözlerinize inanamayacaksınız.

Kirpiklerinizi Nasıl Uzatıp Kaşlarınızı Gürleştirebilirsiniz?


Hepimiz biliriz ki anlamlı bakışlara sahip olmak için kirpik ve kaş güzelliğimiz önemlidir. Yıllarca kullanılan kremler, kalemler, rimeller kirpiklerimizi döker, kaşlarımızı seyrekleştirir. Şimdi ABD’den ithal bitkisel bir ürün olan Select Lash ile bu sorunlara çözüm bulmak mümkün.

Select Lash 3 haftada kirpiklerde, 4 haftada kaşlarda uzama garanti ediyor. İçeriğinde Cammelia Sinensis, Polygonum Multiflorum gibi bitki özleri, ipek proteini ve yararlılığı tescilli Hyaluronic Acid ve Arginine bulunan Select Lash yılların kirpik ve kaşlarınıza verdiği zararı haftalar içinde gideriyor.

Aynı rimel gibi bir fırçaya sahip olan Select Lash kolayca uygulanıyor. Makyaj altında da kullanılabiliyor. Oftalmolojik testlerden geçirilmiş Select Lash, ABD’den sonra Türk bayanlarının da hizmetinde.




Kendi sınıfındaki pahalı ürünlerin yanında oldukça ekonomik kalan Select Lash ile uzun kirpikler ve gür kaşlara sahip olabilirsiniz. Yaklaşık 50 TL'nin altında bir fiyata satılan bu ürünü siz de deneyebilir daha gür kaş ve kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları


Eğer bu kremi kullandıysanız ürn hakkındaki deneyimlerinizi yorum kısmına yazarak sitemiz kullanıcılarının bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1