26 Kasım 2014 Çarşamba

Clinique All About Eyes Rich - Zengin Göz Çevresi Kremi

Clinique göz çevresi bakım kremi

Clinique'den göz çevresi bakımı için geliştirilmiş bir ürün "Clinique All About Eyes Rich - Zengin Göz Çevresi Kremi" 15 ml lik ambalajlarda satışa sunumaktadır.

Clinique Zengin Göz Çevresi Kremi, göz çevresinde oluşmuş olan morlukların, koyu halkaların ve şişme görünümünü azaltmak isteyen ve göz çevresine daha derin nemlendirme ve kremsi yapı isteyenler için uygun bir krem olarak karşımıza çıkıyor.




Clinique Zengin Göz Çevresi Kremi Özellikleri



Morluklara , göz altındaki koyu gölgelere ve göz çevresinde yaşanan şişme ve halkalanma problemlerine karşı geliştirilmiş en iyi bakım etkisi sağlarken; cildin koruyucu nem bariyerini onararak, derinlemesine nemlenmesini sağlar.

Clinique All About Eyes Rich - Zengin Göz Çevresi Kremi Avantajları


Göz çevresindeki narin, ince yapıyı korur, yatıştırır ve pürüzsüzleştirir. Şişme ve halkalanma problemini azaltır. "Göz aydınlatan" dahil diğer tüm bitki özleri,anti-irritanlar ve anti-oksidanlar ile şişme& halklanma neden olabilecek çevrenin zararlı etkilerine karşı göz çevresini korurlar.

Göz çevresindeki narin ve ince yapıyı derinlemesine nemlendirir, uzun süre korunmasını sağlar. İçerdiği, Sodium Hyaluronate anında nemi cilde bağlar.

Koruyucu bariyeri koruyan lipitlerin birleşimi; göz çevresin deki ilerde oluşabilecek nem kaybını engelleyebilmek amacı ile cildin kendi öz koruyucu nem bariyerini yeniden yapılandırır&onarır.

Clinique Zengin Göz Çevresi Kremi Kullanımı


Sabah ve akşam göz çevresine uygulayarak kullanabilirsiniz






Clinique All About Eyes Rich Kullanıcı Yorumlar;


Bu kremi kullandıysanız yorum kısmına deneyimlerinizi yazarak okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

Diğer yazılarımız

Bio Oil Cilt Bakım Yağı İncelemesi

Sebamed Clearface Sivilce Örtücü Krem

CLINIQUE Intro Kit 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz

UA-56360518-1